Vad ska man göra för tatuering?

Nu har precis Emma och hennes barn gått hem. Vi har fikat och pratat lite skit, men ungarna tar ju mest uppmärksamhet. haha! Jag tog lite kort på dom men jag råkade radera dom både från datorn och från min telefon! Så jävla irriterande för på ett av korten så står alla fyra ungarna och kollar på pippi!

Och nu så sitter jag här och känner mig rastlös, vet inte riktigt vad jag ska göra eller ta mig till. Hoppas bara att dom skyndar på det så jag får träffa min nya läkare! Men iaf, adde och en polare till honom kommer hem snart och då har dom en tatueringsmaskin med sig. Så idag ska jag tatuera mig, wiho! Ska göra en tatuering nästa måndag också men det blir en lång sittning eftersom jag ska göra döskallen! :) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men något skoj blir det iaf. haha! :) Så himla roligt! Ska se om dom hinner hem innan stan stänger för jag funderar på om jag ska åka fram och tillbaka till clas ohlsson och köpa en lampa som jag såg där. Skit fin va den och jag behöver en ny till vardagsrummet eftersom adde har vällt ner båda två lamporna där inne. Eller så köper jag den i morgon, den lär ju finnas kvar. :)

Nu ska jag umgås med mina fina prinsessor!

Vad ska man göra för tatuering? har ni några förslag, eller har ni tatueringar själva? börja kommentera lite mera, host host! ;)

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0