ååååh vill ha mer!

God kväll, vi kom hem för en liten stund sen och Alina har inte somnat än. Stackaren hon är ju sjuk! :(
Tatueringen blev iaf sjukt bra men jag är fett sugen på att göra mer, jag hade kunnat vara där hela natten och bara gaddat mig. Men jag fyllde bara i den gamla jag hade på sidan. Men hittade självklart mer jag ska göra så han ska rita ihop den jag har på skuldran med en skalle och så ska vi köra det med. åååh jag längtar sjukt mycket, det är rätt konstigt att jag gillar den smärtan man har när man tatuera sig. Jag ligger verkligen och njuter och bara går in i mig själv känns det som. När jag blir gaddad det är då jag känner att jag är Anna och att jag lever. Självklart känner jag så för mina barn med men ni förstår nog vad jag menar. hehe! Jag njuter av smärtan helt enkelt!

Just det, jag fick adde att tatuera in ett A (eftersom jag har ett A som står för Andreas så tyckte jag att han skulle ha ett likadant som står för Anna) haha! :) Blev jätte fint det med!


Innan ifyllningen


Njuter


Färdig. :)


Addes A :) (nu behöver vi inte förlovningsringar för nu har vi likadana tatueringar)

xoxo


Gaddning nästa.

Fan vad jag är rastlös nu, barnen kollar på pippi, adde är iväg och jag har absolut nada att göra. Jag kan iofs kolla runt på lite tatueringar. Ska ju som sagt tatuera mig idag, resan dit blir skit jobbig för jag ska göra den i öjaby. Så jäkla långt och jag hatar att åka buss. haha! Men jag ska inte klaga jag får ju mina tatueringar som jag har längtat efter. Jag vill ju göra en skalle på armen, jag har sjuuukt mycket tatueringar jag vill göra om min nästa efter dom här ska bli en text och den ska jag ha på revbenen. Kanske till och med gör den idag, det vet man ju aldrig! ;)

Elicia är på jätte dåligt humör och står här brevid mig och gnäller, skit irriterande! Hon gnäller om sitt prinsesshår, haha!

Nä jag ska kolla lite tatueringar, hinner kanske skriva ett inlägg innan vi åker sen. Eller så bloggar jag när vi är hemma igen, fast det blir nog rätt sent! Men jaja vad gör det, haha


Mina två prinsessor, mitt allt! (och adde såklart)

xoxo


Frukost

Nu har jag precis suttit och lockat Elicias hår så idag har hon prinsesshår. Som vanligt dvs, varje dag ska det va prinsesshår och strumpbyxor med antingen klänning eller kjol. haha! Så söt är hon, det märks verkligen att hon är en tjej och det börjar märkas på Alina också! Jag är verkligen super glad att jag fick två flickor, inte för jag hade haft något emot att få pojkar men jag är ju väldigt tjejig av mig själv. Iaf på utsidan, haha! D

Det blev inget leos för vår del idag, alina hade iofs inte feber men det märks på henne att hon inte är speciellt pigg. Hon vilar middag nu, hon somnade efter dom hade ätit lunch. Gjorde bara makaroner och falukorv till dom. Och nu sitter jag här och äter frukost, yoggi och flingor blev det. haha! Jag är ingen morgon ätare, tycker inte alls det är gott att äta på morgonen. Det ända jag vill ha på morgonen är kaffe. hahaha!

Vad spenderar ni er måndag med att göra?



Jag får verkligen aldrig till någon bra bild på min klädsel. :S


Elicia hår efter vi hade lockat det.. :)


Min prinsessa! :)

Good morgning sunshines!

God morgon! Vaknade upp vid tjugo i sju i morse i soffan. Gick in och tänkte lägga mig i sängen så länge men där låg en Alina och en Adde så jag la mig i Alinas säng. Kunde knappt somna om för jag va hur pigg som helst. Somnade i soffan igår vid halv tio - tio typ haha. Men till slut så lyckades jag somna men vaknade efter en liten stund av att familjen hade vaknat och nu sitter jag här och funderar på hur vi ska spendera denna dagen.

Jag ska ta tempen på Alina och kolla så hon inte har feber och har hon inte det så tror jag att vi åker till Leos en runda. Det skulle vara kul att gå loss och leka lite där. haha! Det är ju kul även för oss vuxna och vi behöver ju inte ens betala. Det är ju bara barnen man betalar för och då kostar det 160 kronor för båda bvarnen och då får man vara där hela dagen. haha skit bra ju!

Nu ska jag göra mig i ordning och sminka mig lite man kan ju inte gå ut och skrämma ihjäl folket. haha!





Nu ska vi fortsätta att lyssna på musik och dansa! :D
xoxo

Freaking Bored




Har precis badat nu och tänkte jag skulle skriva ett sista inlägg för kvällen men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag hade en plan innan om det men precis när jag skulle sätta mig ner och börja skriva så säger adde att Alina behövde byta blöja så då fick jag göra det sen efter jag hade gjort det så tog jag ett bad och nu sitter jag här och är hur rastlös som helst. Vad ska man egentligen göra en vanlig kväll som den här? Ska man bara sitta på röven i soffan och glo på tv? Jag är hur trött som helst på det så kvällarna här hemma är nästan aldrig lugna. Jag dammsög innan barnen gick och la sig och när dom hade lagt sig så torkade jag golven. Jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med, jag kan ju inte städa mer här hemma för nu är det kliniskt rent. Adde va lite komisk innan för när jag skulle skura golven så sa han "Anna, du kan ju inte skura golven nu igen det är ju redan så kliniskt rent här hemma att man kan slicka på golven". haha! Trotsig som jag är så va jag ju tvungen att visa honom att det visst inte är så rent så när jag hade skurat färdigt så visade jag honom vattnet (visst det va kanske inte alls smutsigt) och han bara skrattade åt mig. haha, men vad fan ska jag göra då? gaaaah blir galen!

Nu ska jag måla naglarna (för andra gången idag)

xoxo


shopping galen?

Tjingeling, kom hem från stan för en liten stund sen. Det blev lite inhandlat idag ändå även fast jag "bara" skulle gå runt och kolla lite! Just nu håller jag på att laga mat, ska göra kyckling och potatisklyftor hade jag tänkt och precis när jag skulle sätta in kycklingen i ugnen så ramlade det av ett gummiband typ. Helt sinnesjukt och adde är i affären så jag vet inte om man behöver ha det där eller om man kan använda ugnen ändå för jag fick inte dit det. Helt sjukt!

Nu ska vi inte göra något alls, jag och Alina väntar på att Adde och Elicia ska komma hem från affären sen så ska vi äta.



Såhär ser jag ut idag, haha va konstigt jag står med fötterna by the way.


Elicia fick en klänning


och hårspännen och öronhängen


Sjal till Elicia


Det blev en tröja till mig men den gör sig absolut inte rättvis på bild, visste inte hur fan jag skulle ta en bild på den.


Sen köpte jag en rosa löpare med löv på :)

Jag köpte en leksak till alina också, det va ett liten hello kitty väska inehållande ett mini kök typ. Jag tog kort på det men det kortet är försvunnet. Får se om jag hittar det senare! :)

Nu måste jag ta min lilla alinsi binsi :)

xoxo

En runda till stan

Nu ska jag och Elicia snart ta bussen ner till stan, väntar bara på att hon ska äta klart och sen ska vi ta bussen. Jag hoppas att vi hinner med den som går nu vid fem i halv.. :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra på stan egentligen men jag orkar inte bara sitta här hemma och uggla.
Alina sover, hon åt pannkakor innan Elicia eftersom Elli skulle tjura som vanligt! Nu måste jag ta fram kläder till Elicia om vi nu ska hinna med denna bussen.

Just det, i mon blir det tatuering för min del! WOHO har väntat sjuuuukt länge på att få göra om dom två som jag har på sidan och på skuldran. Får se om det blir nån ändring på dom eller om jag bara fyller i. Tror det blir ändring på den som jag har på skuldran iaf. Men vad jag ska göra får vi se! :D

xoxo

Sjukstuga



Det blev ingen utgång för oss igår, adde kände sig inte bra och jag decka i soffan vid typ halv nio min medicin som jag tar på kvällen gör mig as trött, så fort jag lägger mig ner dvs annars känner jag mig inte trött. Men det va iaf bra för Alina vaknade inatt vid halv ett nån gång. La mig i sängen jämte henne sen vaknade både Elicia och Alina runt halv två och sen va det kört. Fick ta in båda i vår säng och dom låg och pratade och hade sig. Både Alina och Adde är sjuka idag, Elli och jag har klarat oss än så länge. (peppa,peppa) Det ända jag har är att jag har ont i huvudet men det är för för att jag har fått för lite sömn.

Idag tänkte jag att jag skulle ner till stan och kolla lite. Är fortfarande ute efter ljuslyktor men jag hittar inga fina ju. Hittade ett par inne på hemtex förra veckan men dom lär väl inte finnas kvar men jag ska iaf kolla. Elicia får åka med mig ner eftersom dom andra är sjuka så får dom vara hemma och kurera sig.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta en cigg sen ska jag göra mig i ordning. Stan öppnar iofs inte förens tolv men ändå. Alltid skönt att ha det gjort, så man slipper stressa. haha :)

xoxo

fishi fishi

Sitter och dricker lite kaffe här nu och tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg till er.
Elicia och jag har ju varit på bio, jag tyckte nog den va roligare än vad Elicia tyckte. Den va faktiskt bra och rolig, visste inte riktigt om Elicia skulle sitta still hela filmen eller om hon ens skulle titta på den men hon satt still hela filmen eller ja det va i slutet av filmen som hon blev kissig men hon kunde hålla sig tills filmen va slut.

Sen efter filmen så hämtade Evalena och pappa upp oss så då åkte vi till Tassar och morrhår för att köpa lite nya fiskar. Hon den där tanten där va ju helt körd i huvudet, jag sa att vi hade två fiskar (vet ej sort) och så sa jag att vi ville köpa till några fiskar osv. Det ända hon sa va att jag skulle gå runt och kolla lite om vilka fiskar vi ville ha så då gjorde vi det. Sen så när vi hade bestämt oss så sa vi till henne och då kunde vi inte ha nån av dom fiskarna som vi hade kollat ut eftersom dom inte passade till dom andra fiskarna vi hade eller va dom för stora för vårt akvarium. Men vafan när jag visade henne vilka fiskar vi hade precis när vi kom dit så hade hon ju bara kunnat säga att dom här fiskarna kan ni ha och dom kan ni inte ha. Svårare än så är det väl inte? Så skit irriterad blev jag och sa att jag bara ville ha samma sort som vi hade och en annan sort. Så det blev 5 likadana som vi hade och 3 av en annan sort så nu har vi 10 fiskar. :) Och jag som avskyr att rensa akvariumet, menmen! Just det, jag hade ingen aning om att man inte skulle byta allt vatten i akvariumet utan man ska bara byta 1/3 men hur fan ska man veta det då om ingen säger det till en? ååååh jag är så irriterad på henne, hahaha! Hon skrev ut ett skötselråd till mig, det kan man ju tycka att jag skulle fått första gången jag köpte allt. gaah

Nu ska jag sluta klaga och va lite positiv, adde och jag ska förmodligen ut och ta nån öl en runda idag! Mamma ställer upp och sitter här ikväll isf. Men jag känner mig lite trött nu så jag får se, har varit uppe sen halv sju så är rätt trött nu men man kanske piggnar till efter lite käk och så!


Elicia på bion


Innan fiskarna åkte i akvariumet


Nu är alla i, inte för det syns men ändå! :D

Hur ska ni spendera er lördagkväll?
Kan ni inte börja kommentera lite mer ? ;)


uuuuusch sniglar!

Nu har jag precis käkat lite frukost och så har jag gjort oss i ordning. Det blir bio för min och Elicias del idag!
Just det jag har spenderat morgonen med att rensa akvariumet, fyyy fan jag hatar sånt. Det va massa sniglar och skit i också. Adde säger att dom kommer ifrån växten, men nu är det rent iaf och jag har nog kokat alla sniglar för jag använde hur varmt vatten som helst när jag tvättade stenarna så jag hoppas på att sniglarna är döda. :D
Sen har jag även städat, eller ja det blev dammsugning och så skurade jag golven.
Nu måste jag ta Alina, hon har visst ärir färdigt!

hur ska ni spendera denna lördagen?


Såhär ser jag ut idag, blev en enkel oufit bestående av en tunika från bik bok och en kjol från H&M

xoxo


Bio eller leos

God morgon, tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg medans barnen satt och åt frukost men helt plötsligt så bröt tredjevärldskriget ut här hemma. Elicia trotsar som aldrig förr och jag håller på att bli galen för hon är rent ut sagt för jävlig. Alina har precis ätit frukost och Elicia skriker som vanligt. Jag fattar inte, ena sekunden ska hon äta och då ger man henne mat och då skriker hon att hon inte ska äta och när man tar bort maten så skriker hon att hon ska äta och så håller det på, och det handlar inte bara om maten utan det är med allt verkligen allt. I'm going crazy!

Annars idag så händer det väl inte sådär jätte mycket, tänkte adde skulle fått sovmorgon men han har gått upp. Jag har bokat biljetter till bio för mig och Elicia men jag vet inte om hon egentligen ska få gå på den eftersom hon håller på som hon gör. Hm jag vet inte, får fundera den är inte förens 12:40. Har jag för mig iaf, haha! Annars tänkte jag att vi kunde gått till Leos lekland idag. Men jaja vi får se hur vi gör helt enkelt! Blir det inget av det så drar jag mig neråt stan en runda för jag är ute efter ett par ljuslyktor på fot. Såg skit fina inne på hemtex i veckan men dom lär väl vara slut men att kolla skadar ju inte!

Nu måste jag ta en morgon cigg, just det min morgon började inte så roligt by the way. Hörde ett glas gå sönder på toan och då hade Alina på något sätt fått tag i ett glas och haft det inne på toaletten och sen tappat det. Tur att hon inte skar sig men det va ju bara för mig att ta fram dammsugaren, grannarna lär ju inte varit glada på mig när jag dammsuger vid halv sju på morgonen. haha! Tur att det bara va så lite jag behövde använda den!


Den här filkemn blir det om vi ska på bio! :)

Blommor

Idag när adde kom hem från affären så hade han köpt blommor till mig. Så gulligt, uppskattade det jätte mycket.
För övrigt så sitter jag här, sjukt sugen på fest eller att göra något men har absolut nada att göra. Så jag får väl lägga mig i soffan framför tvn som vanligt. Varje dag är likadan och det kommer den att vara tills det att jag börjar må bättre. Men hm jag får väl helt enkelt vara nöjd med det!

Nu måste jag byta bajs, roligt va?




Blommor är aldrig fel att få.

xoxo


gaaaaalen


Undra egentligen när trotsen ska sluta? Tycker Elicia har varit trotsig hela sitt liv, haha! Nej men typ, och det är så sjukt jobbigt! Hon vet inte hur hon ska hantera att inte få bestämma och att hon ibland får bestämma eller hur fan ska man förklara det och jag vet inte hur jag ska lära henne att hantera det heller. Hoppas iaf att det går över snart!

Idag har vi varit uppe på samarkand, vi kom hem för en stund sen har hunnit sätta upp deras prinsesstält som dom fick och så har jag tagit kort på allt som blev inhandlat ja förutom Alkoholen då men det blev bara bacardi breezer till mig och aqua tini och adde fick öl. haha! Men iaf, vi va runt i några butiker och flängde bara sen ringde adde och sa att dom va klara på jobbet så då mötte vi upp adde och min kusin för att käka lite mcdonalds. 

Adde är iväg en runda nu och ja här sitter jag och har nada att göra. Vill göra något kul, typ ut och dansa eller få hit lite vänner och spela massa spel och umgås. Ja jag vill nog helt enkelt träffa folk i vuxen ålder. hahaha



Tröja till mig, den har ett blixt lås bak i ryggen så när man drar upp det blir det spets! Skit snygg är den.


Vit vanlig tröja till mig


Tre spetstrosor till mig också. haha


Prinsess påslakan till Elicia


Deras prinsesstält




Klocka och solglasögon till Elicia (Alina fick också en klocka fast hon vägrade ta av den så jag fick inget kort på den)


Kläder och solglasögon till Alina


Kläder och två par strumpbyxor till Elicia


Köksklocka till oss :D

Det va allt som blev inhandlat idag, har iofs fått mycket av mamma.. :)

Nu ska vi titta på madicken, sen ska jag fundera på vad vi ska hitta på för annat roligt. :)

xoxo



Räkningar :(

Nu är jag färdig, har tvättat håret och sminkat mig samt klätt på båda ungarna. Känner att magen kurrar men orkar inte äta frukost. Det lär väl bli en fika uppe på samarkand så jag får väl ta en macka då. Just det kanske borde ringa min kära mor och kolla om hon är uppe eftersom vi skulle åka härifrån vid nio tiden. Idag har pengarna kommit in på kontot och just nu så känner jag att jag är hur rik som helst men har sjuukt mycket räkningar denna månaden så när jag har betalat dom (vilket jag ska göra efter jag skrivit det här inlägget) så lär man väl känna sig fattig som ett as. Men det är inte mycket att göra åt, är ju sjukskriven till juni så då får man ju leva på existensminimum. Men det är bättre än ingenting alls så jag ska väl inte klaga. Finns nog dom som har det värre!

Vi ska iaf åka upp till samarkand och kolla lite där, igår hann jag bara med H&M och Lindex men inga andra butiker, eller jo Name it, det va där jag köpte tunikorna till barnen. Vi skulle ta bussen vid nio, halv tio tiden men jag måste kolla när bussen går upp till samarkand.. :)

Nu kom Alina och satte sig här och började babbla så det blir svårt att skriva eftersom jag måste svara henne. hehe


Prinsessorna äter frukost


Idag är jag riktigt vardagligt klädd, svart tröja från H&M och Jeans från Gina Tricot.

Ser ni skillnaden på mig i storlek, om ni bläddrar ner två inlägg (tror jag) så kan ni jämföra skillnaden. Nu ser jag mycket friskare ut. Enligt mig själv och dom i min omgivning iaf. :)

Vad ska ni spendera denna fredagen med?

xoxo

Lugn och ro?

God morgon, här i huset är det livat. Man kommer nog aldrig få en lugn stund utan skrik och gnäll från nån. Barnen sitter och äter frukost och som vanligt så tjurar Elicia. Vet inte varför eller när fan det ska gå över för det är inte alls roligt att hela tiden bråka med henne. :( Men det är ju övergående säger dom, mycket som har hänt i hennes liv också på senaste tiden men nu ska allt vara bra kan man ju tycka.

Nu måste jag ta Alina för hon har ätit färdigt! Sen ska jag in och göra mig i ordning tvätta håret osv!

Skriver sen innan vi åker upp till samarkand, ska försöka njuta lite av mitt morgonkaffe också. haha


Gått upp flera kilon

God kväll, har precis tagit mig ett bad och nu sitter jag här ochväntar på att min glass ska bli färdig. Jag har blivit helt torsk på hemmagjord chokladglass. Åhh det är så gott, haha! Jag lär väl väga 400 kg snart om jag ska fortsätta äta glass varje kvälk + massa andra onyttiga ting. haha! Fan helt sinnesjukt, när jag hade en riktigt depression förra gången så gick jag ner 12 - 14 kg. Vägde som minst 48 men nu har jag fan gått upp det igen och nu har jag ju depression också. Eller ja jag har inte riktigt gått upp alla dom kg men mycket av det jag tappade. Fast iofs så är det väl positivt för jag va verkligen väldigt smal och det är helt sjukt att jag inte märkte det själv. Har en bild som jag verkligen insåg hur smal jag va på. Kan faktiskt lägga upp den om jag hittar den.


Detta va sommaren 2010 och då vägde jag typ 48 kg.


I september hade jag lagt på mig lite mer.

Har ingen hel bild på mig nu tyvärr men ni som vet hur jag ser ut förstår nog vilken förändring det är.

Nu säger jag nog god natt bloggen för jag ska lägga mig i soffan och mysa med min älskling!
Kanske blir att jag slänger in ett inlägg senare för jag är raslös som ett as, men har redan gjort allt man kan göra här hemma. Jag städa lägenheten innan jag hoppade i duschen så nu finns det nada att göra. Och jag som är så rastlös av mig, fan men som sagt det ska jag få hjälp med nu hoppas jag! guuuuusfraba säger jag bara, hahaha :)

xoxo



Ny matta eller inte?

Tjingeling!
Äntligen är jag hemma och det är tyst och lugnt för mamma hämtade barnen efter dagis idag. Hon brukar gör det en gång i veckan typ! :) Så det är skönt att få lite egentid en hel dag.

Efter att jag hade lämnat barnen på dagis så gick jag ner till stan för att kolla lite. Blev att jag gick in på åhlens för jag va nere innan tio så inga andra affärer va öppna, jag handlade en tvättkorg och strumpbyxor till Elicia. Sen fick jag ett samtal från pappa om att dom skulle in till stan så dom körde upp mig till samarkand där det blev lite mer shopping, gick väl runt där i nån timme och hittade massa fint. Men ekonomin tillåter inte att man köper allt man vill ha tyvärr. Har fortfarande inte hittat nån väska, letar verkligen överallt men det är inte direkt någon som faller mig i smaken och när man väl hittar nån som man avgudar så kostar det hur mycket som helst. Så jävla tråkigt, nån som har tips på vart man kan hitta billiga väskor och snygga så blir jag super glad. ;) Men iaf, efter att jag hade varit inne på grand så gick jag in och mötte upp pappa och evalena på maxi och så tog vi en fika. Sen körde dom mig till rusta för jag skulle titta på en matta till vardagsrummet, hittade en som va fin och den kostade bara 499 :- men jag köpte inte den idag. Så vi åkte vidare till jysk där jag hittade skit fina kuddar till soffan för bara 25 :- så jag köpte 6 stycken haha! Billigt och bra. :)

och ja nu sitter jag här, dricker lite kaffe och funderar på vad jag ska göra nu när kidsen inte är hemma. Det är nästan för lugnt här hemma. haha! Jag funderar på om jag ska städa lite eller om jag helt enkelt bara ska lägga mig i soffan och kolla på tv. Det händer inte så ofta att jag "vilar" om dagarna eftersom jag alltid är uppe i varv. Men det ska jag få hjälp med nu när allt drar igång hoppas jag.


Så här såg kuddarna ut. Dom gör sig inte rättvisa på bild men det får duga.


Två tunika/klänningar till Alina samt vantar (hon/vi har slarvat bort hennes ena så hon går med två vänster vantar)


2 Tunikor/klänningar och ett par strumpbyxor till Elicia


Två baströjor till mig och en BH


Sen blev det även en tvättkorg, äntligen säger jag bara! Vår gamla har varit sönder sjukt länge! får se om det är något att ha när den är i tyg men det märker man ju! :) Är så sjuuuukt sugen på att köpa den mattan från rusta, fan att jag inte tog kort på den så hade ni kunnat ge mig lite smakråd ju. ;)

Hoppas ni får en underbar eftermiddag!

xoxo

hemmagjord glass

Just det glömde visa er min sambos underbara hemmagjorda glass. Jag orkade inte göra den igår så han fixade det! :) Blev iaf hur smarrigt som helst!


Smeten


I glassmaskinen


Färdig :)

Det ända som behövs är grädde (mjölk), kakao, florsocker, socker (och ägg om man vill ha, blir lite fylligare då)

MUMS sägger jag bara

Shopping eller inte, det är frågan?

God morgon, eller ja vi har varit uppe en stund nu. Barnen va uppe redan när adde steg upp och jag vaknade vid halv sju när han åkte. Elicia och jag har redan börjat bråka, tycker det är så tråkigt men sen vill jag inte ge med mig hela tiden för då vet hon att om hon skriker får hon som hon vill! Ibland är det riktigt svårt att vara mamma och sätta alla gränser och så. Men nu har det iaf löst sig, men det börjar väl snart igen då det är dags att gå till dagis. Varje morgon är likadan, när vi ska klä på oss är det kört och då skriker Elicia hela vägen till alinas dagis och hela vägen till sitt dagis. Skit tråkigt att vi alltid ska behöva skiljas som ovänner då. Eller det gör vi väl iofs inte heller eftersom när jag ska gå blir hon jätte ledsen och ska kramas och pussas. Men dagispersonalen säger att det går över jätte fort så det är ju skönt det iaf.

Idag tänkte jag att jag skulle gå ner till stan efter att jag lämnat dom. Tänkte kolla runt lite, men det blir väl att man shoppar som man brukar göra när man är där. haha! Har egentligen inte ett ända öre till att shoppa men det blir lixom så ändå. haha! :S Sjukt men sant! Måste ha en ny vardagsrums matta så ska egentligen prioritera det så jag får väl skita i att shoppa något idag, peppar peppar! hahahaha

Annars då? Hur mår ni i det här skit vädret? Idag skiner ju inte ens solen, :( Längtar så till sommaren!


Elicia kollar på bolibompa


Alina ska prova Elicias stövlar


Jag fick till en sjukt dålig, dagens outfit men det får duga!


Just det, mina naglar fick bli turkosa :)

Hoppas ni får en underbar dag, vad ska ni göra? 

xoxo


Kontroll behov, jag?

Nu har jag precis duschat, Alina har inte somnat än. Vi har försökt få henne att somna sen halv sju typ men hon ska bara kissa och bajsa på toan hela tiden. Men Elicia somnade rätt fort efter att jag hade suttit med henne i en halvtimme. Vi har ju i princip bråkat hela dagen, så kändes inte alls kul om vi skulle somna som ovänner så det blev lite extra mys för oss ikväll. Man hör Alina babbla hela tiden, haha det är inte tyst en sekund!

Jag är sjuuukt rastlös och har ingen aning om vad jag ska göra. Medicinen som jag tar nu på kvällen ska egentligen göra mig trött men jag känner mig varken trött eller dåsig på den. Men men, jag har noppat ögonbrynen nu precis så nu har jag absolut nada jag kan göra här hemma. Allt är städat och i ordning, ni som känner mig vet ju att jag har ett litet smått kontrollbehov här hemma om att allt ska vara i sin ordning. haha!
Jag får väl helt enkelt måla naglarna i typ 40 minuter tills tvätten ska hängas, men hm sen då? Funderar på om jag skulle slänga ihop en smet och göra lite hemmgjord glass. Är sjukt sugen på det och det blir ju så jävla gott med!

Annars då, vilka är ni? Vad vill ni att jag ska skriva om, ideer och tips vill jag ha annars får ni bara läsa om min tråkiga vardag och massa bajs typ. haha!

Just det, Elize och hennes dotter var här innan. Vi pratade lite skit som vanligt, blev ingen lång stund dom va här men bättre än ingen alls. Barnen lekte faktiskt jätte bra idag, kom på det nu! Det va inte en ända fight eller ett enda gnäll från nån av dom. Alina va iofs med mig nästan hela tiden och gosade! :)


Min bästa vän, hon finns alltid kvar för mig oavsett hur många misstag i livet jag gör och vilken väg jag än väljer så vet jag att hon finns kvar och det kommer jag vara evigt tacksam för!


Jag och min sambo!

Nu ska jag måla naglarna, vilken färg är er favorit just nu?

xoxo



gaaaah

Båda barnen har varit hur tjuriga som helst sen vi kom hem från dagis, elicia började tjura precis när vi kom innanför dörren och Alina va glad då iaf. Så Alina åt mellis medans Elicia sprang runt och skrek som en galning. Hon är verkligen i trots och hon vet inte riktigt hur hon ska tackla det med att bestämma osv. Ena sekunden ska hon äta och i nästa inte och när jag säger att hon inte får äta då ska hon äta och när jag då ställt fram det så slänger hon iväg tallriken med yoggi och flingor. Så det slutade med att jag tog bort hennes mat och hon fortsatte skrika. När Alina va färdigäten så skulle vi titta på pippi men då hade nån av barnen gjort något med stereon så då fungerade inte ljudet och då va det kört för då började båda barnen skrika. hahaha! Jag fattar inte hur dom orkar skrika så hela tiden eller vara tjuriga hela tiden. Hade jag varit barn så hade jag varit huuuur nöjd som helst för det är ju alltid nån som skulle serva en hela tiden. haha

Sitter och väntar på att Elize ska komma iaf, dom blev visst lite sena men det gjorde inte så mycket eftersom barnen va så tjuriga innan. Sen väntar jag även på min sambo, vet inte riktigt när han kommer hem men han kommer när han kommer.. :)


En tjurig Elicia


En nöjd alina vid mellis.


Jag sliiiiiiter av mig håret efter allt SKRIK

Nu kom Elize och Alli, ska fika lite nu! Skriver nog senare :)

xoxo


Dagishämtning

Nu ska jag snart hämta mina små prinsessor på dagis. Denna dagen har förresten spenderats med att jag träffade min arbetsterapeut för första gången, hon verkade sjukt trevlig och bra! Sen gick jag från SSS ner till stan för att möta upp Emma för en snabb fika och nu så sitter jag här och är hungrig. Jag har inte ätit frukost än, men det är så typiskt mig.
Jag tänkte jag skulle äta innan jag hämtar barnen men så fastnade jag här helt enkelt och här har jag suttit ett tag för jag va tvungen att betala lite räkningar samt att jag skriver här!

Har inga speciella planer för eftermiddagen mer än att en vän och hennes dotter kommer hit på besök. Ska bli trevligt att få träffa henne för det har jag inte gjort på länge! Jag saknar min gamla blogg och den fina fina designen jag hade. När sambon kommer hem så får jag tvinga han att hjälpa mig med designen och alla jävla koder och skit som det står för jag fattar noll och ingenting. hahaha



En liten bild på min fina fina vän och mig! :)


En blogg igen

Så nu har jag skapat en blogg igen, efter att ha haft en annan blogg i drygt två år tog jag bort den eftersom jag inte hade nån tid eller lust att sitta framför datorn och skriva. Men nu känner jag att jag har tid och lust att skriva lite om mitt liv igen. Efter ett mycket händelserikt 2010 hoppas jag att 2011 blir hundra gånger bättre!
Jag hade en schysst design innnan men den verkar ha försvunnit med den andra bloggen men men ni får ta det som det är! Har ändå inga som läser den just nu ;)

Jag kommer att lägga upp denna länken på facebook och där känner ju alla redan mig så jag vet inte om jag behöver berätta vem jag är, men jag kan göra det kortfattat! Jag heter Anna är 21 år och jag har två barn, båda flickor och jag bor ihop med deras pappa! Mer än så behöver jag nog inte säga, haha :)


RSS 2.0